Partneri

STZ
Peugeot
iFortuna
Seekersport
Rainside

AKTUALITY / News

Minárik vyradil Poláška

Dátum: 17. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Krištof Minárik, hráč Národného tenisového centra, zvíťazil v prvom kole turnaja Bratislava Open 2020 nad Filipom Poláškom 7:6(3), 6:4 a postúpil do štvrťfinále. V ňom na neho čaká najvyššie nasadený Andrej Martin. Polášek nenadviazal na tri finálové víťazstvá vo dvojhre, ktoré zaznamenal minulý týždeň v extralige. Na prvom zo série turnajov Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna sa po boku Igora Zelenaya predstaví ešte vo štvorhre. V tej si zahrá aj Minárik, ktorý tvorí pár s Jánosom Feketem.

Čítať ďalej...

Schmiedlová ďalej, Šramková nie

Dátum: 17. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Anna Karolína Schmiedlová zvíťazila v prvom kole turnaja Bratislava Open 2020. Štvrtá nasadená si hladko poradila s Michaelou Kadlečkovou 6:2, 6:0. Vo štvrťfinále sa stretne s Radkou Zelníčkovou, ktorá vyradila päťku turnaja Rebeccu Šramkovú 6:2, 3:6, 6:4.

Čítať ďalej...

Benčičová suverénne vyhrala

Dátum: 17. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Švajčiarska tenistka Belinda Benčičová sa suverénnym spôsobom prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji Bratislava Open. Svetová osmička v úvodnom kole na antuke bratislavského Slovana deklasovala Slovenku Yvonnu Žuffovú 6:0, 6:1. Vo štvrtok ju čaká ďalšia domáca hráčka Bianca Behúlová.

Čítať ďalej...

Martin, Kovalík i Horanský ďalej

Dátum: 17. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Andrej Martin, najvyššie nasadený hráč na Bratislava Open 2020, úspešne zvládol úvodné kolo. Krajana Jánosa Feketeho zdolal 6:4, 6:3 a postúpil do štvrťfinále. V ňom sa stretne s Krištofom Minárikom, premožiteľom Filipa Poláška. Suverénne postúpil ďalej Filip Horanský. V pozícii turnajovej štvorky zvíťazil nad mladým Petrom Benjamínom Privarom hladko 6:1, 6:0. Darilo sa aj Jozefovi Kovalíkovi, ktorý zdolal Samuela Puškára 6:1, 6:1.

Čítať ďalej...

Súboj sestier Kužmových

Dátum: 17. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Slovenská tenisová jednotka Viktória Kužmová zvíťazila v prvom kole Bratislava Open 2020 nad Romanou Čisovskou 6:2, 6:2 a postúpila do štvrťfinále. V ňom sa stretne so svojou mladšou sestrou Katarínou, ktorá si poradila s Terezou Mihalíkovou 6:4, 7:5. Svoju nasledujúcu súperku však veľmi rozoberať nechcela.

Čítať ďalej...

Gombos i Klein do štvrťfinále

Dátum: 17. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Norbert Gombos postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji Bratislava Open, so 17-ročným Michalom Novanským sa však zapotil. V prvom sete prehrával druhý nasadený daviscupový reprezentant na antuke Slovana 3:5, no napokon otočil na 7:5 a druhé dejstvo už vyhral jasne 6:2. V prvom kole vyhral aj Lukáš Klein, ktorý zdolal Miloša Karola 6:2, 6:0.

Čítať ďalej...

Vyžrebovali Bratislava Open

Dátum: 16. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Bratislava Open, prvý turnaj zo série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna, vyžrebovali v utorok večer za účasti hlavnej rozhodkyne turnaja Jarmily Kováčovej a riaditeľa turnaja Branislava Stankoviča. Stredajší program sa na dvorcoch TK Slovan Bratislava začína o 12.00 h. Odohrať by sa mali všetky osemfinálové zápasy dvojhry mužov aj žien. Švajčiarska tenistka Belinda Benčičová nastúpi ako nasadená jednotka proti Slovenke Yvonne Žuffovej. Najlepšia slovenská singlistka Viktória Kužmová si v pozícii turnajovej trojky zmeria sily s talentovanou krajankou Romanou Čisovskou.

Čítať ďalej...

Hráči pozývajú na PTT

Dátum: 16. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Máte radi slovenský tenis? Sledujete výkony Andreja Martina, Norberta Gombosa, Viktórie Kužmovej či Anny Karolíny Schmiedlovej? Spopularizoval vo vašich očiach Filip Polášek štvorhru? Potom neváhajte a príďte sa pozrieť na turnaje v rámci špeciálnej série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Prvé podujatie s názvom Bratislava Open, na ktorom uvidíte všetkých spomenutých hráčov, sa začína už 17. júna na dvorcoch TK Slovan Bratislava. Špeciálnym ťahákom bude Švajčiarka Belinda Benčičová, aktuálne ôsma hráčka rebríčka WTA. 

Čítať ďalej...

Testovacie jazdy PEUGEOT na PTT 2020 by Fortuna

Dátum: 15. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Slovenský tenis a PEUGEOT patria už mnohé roky k sebe. Inak to nebude ani na turnajoch série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Počas všetkých piatich podujatí budú prebiehať testovacie jazdy značky PEUGEOT, ktorá je dlhoročným partnerom Slovenského tenisového zväzu. Fanúšikovia si budú môcť vyskúšať aj horúce novinky značky - slovenský Peugeot 208 (Európske auto roka 2020), či štýlové SUV 2008 novej generácie.

Čítať ďalej...

Bratislava Open už v stredu

Dátum: 15. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Na Bratislava Open - prvom z piatich turnajov série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna - sa na antukých dvorcoch TK Slovan predstaví takmer celá slovenská špička. Doplní ju ôsma hráčka svetového rebríčka WTA Belinda Benčičová, Filip Polášek si na turnaji zahrá dvojhru aj štvorhru.

Čítať ďalej...

Bratislava Open: Akceptácia

Dátum: 11. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

Na budúci týždeň sa v termíne od 17. - 20. júna uskutoční v hlavnom meste turnaj Bratislava Open 2020. Bude prvým podujatím zo série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Zúčastní sa na ňom 16 najlepších slovenských hráčov a hráčok. Špeciálnou hviezdou štartujúcou na voľnú kartu je Švajčiarka Belinda Benčičová, ktorá sa počas karantény zdržiavala na Slovensku a rada prijala možnosť zahrať si súťažné zápasy počas medzinárodnej tenisovej prestávky.

Čítať ďalej...

Bratislava Open 2020

Dátum: 11. 06. 2020     sekcia: AKTUALITY / News

V termíne 17. - 20. júna sa v hlavnom meste uskutoční podujatie Bratislava Open, na ktorom sa zúčastní domáca elita. Turnaj bude prvým podujatím v rámci série Peugeot Tennis Tour 2020 by Fortuna. Predstaví sa na ňom šestnásť najlepších slovenských hráčov a hráčok. Hosťom bude aj držiteľka voľnej karty do hlavnej súťaže Belinda Benčičová, ktorá má slovenské korene a počas karantény kvôli koronavírusu sa zdržiavala a trénovala v Bratislave. Okrem dvojhier sa bude hrať aj osmička štvorhier.

Čítať ďalej...