STZ CHELLENGER

PEUGEOT SLOVAK OPEN, najväčší tenisový turnaj na tvrdom povrchu na Slovensku
DOTÁCIA: 145 000 eur + H
DEJISKO: NTC aréna v Bratislave    TERMÍN: 9. – 15. októbra 2023

 

 

AKTUALITY/ news

Vstupenky sú už v predaji

Dátum: 19. 10. 2022     sekcia: AKTUALITY/ news

Dvadsiaty tretí ročník turnaja Peugeot Slovak Open sa blíži. Aj tento rok bude challenger veľkým lákadlom pre tenisových fanúšikov, štartovať na ňom budú najlepší slovenskí hráči ale aj hviezdy svetového tenisu na čele s grandslamovým víťazom a bývalou svetovou trojkou Dominicom Thiemom z Rakúska. Vstupenky si už dnes môžno kúpiť na portáloch www.predpredaj.sk a www.ticketportal.sk. Dostupné sú aj na recepcii NTC. Od pondelka do piatka sú v cene po 3 eurá na deň, v sobotu a v nedeľu je cena 5 eur.

Čítať ďalej...

Akceptačný list - Slováci aj grandslamový víťaz!

Dátum: 18. 10. 2022     sekcia: AKTUALITY/ news

V akceptačnom liste 23. ročníka medzinárodných majstrovstiev Slovenska v tenise mužov k 17. októbru figuruje jeden hráč svetovej stovky. Je ním Maďar Márton Fucscovics, aktuálne 91. hráč rebríčka ATP. Medzi 23 akceptovanými na Peugeot Slovak Open 2022 (7. - 13. novembra) priamo do hlavnej súťaže sú dvaja Slováci – Norbert Gombos a Jozef Kovalík. Piaty pod čiarou je Lukáš Klein. Ťahákom pre divákov by rozhodne bola účasť bývalej svetovej trojky a grandslamového víťaza Dominica Thiema, ktorý sa na turnaj do NTC taktiež prihlásil. Rakúšan už v minulosti na Slovak Open štartoval, v roku 2012 prehral v 1. kole.

Čítať ďalej...

Peugeot Slovak Open sa blíži

Dátum: 13. 10. 2022     sekcia: AKTUALITY/ news

Medzinárodný šampionát v tenise mužov je už vo svojej tretej dekáde. Tradičný turnaj Peugeot Slovak Open zostáva aj naďalej najväčším mužským tenisovým podujatím hraným na tvrdom povrchu na Slovensku. Rovnako ako po minulé roky, aj teraz bude zaradený do challengerovej série ATP a v NTC aréne v novembri uvidíme súboje najlepších slovenských tenistov s medzinárodnou konkurenciou.

Čítať ďalej...

Holanďan Griekspoor víťazom PSO 2021

Dátum: 14. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Holandský tenista Tallon Griekspoor sa stal víťazom dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open 2021. Vo finále zdolal ako nasadená dvojka maďarského kvalifikanta Zsombora Pirosa 6:3, 6:2 za 72 minút. Griekspoor získal jubilejný desiaty singlový titul na ATP Challenger Tour, už ôsmy v tomto roku, čo je historický rekord.

Čítať ďalej...

Griekspoor: Na finále sa teším, bude to zábava

Dátum: 14. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Druhý nasadený Holanďan Tallon Griekspoor zdolal v semifinále dvojhry posledné slovenské želiezko v ohni Alexa Molčana. Na Peugeot Slovak Open sa prezentuje kvalitným tenisom. Aktuálne 72. hráč rebríčka ATP má však vydarenú celú sezónu. V Bratislave zabojuje už o svoj ôsmy challengerový titul v tomto roku. Proti bude Maďar Zsombor Piros. Finále v bratislavskom NTC je na programe o 17.00 h.

Čítať ďalej...

Deblový titul pre Horanského so Stachovským

Dátum: 13. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Filip Horanský s Ukrajincom Sergijom Stachovským sa stali víťazmi štvorhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open 2021. V sobotnom finále zvíťazili nad druhým nasadeným ukrajinsko-kazašským párom Denis Molčanov, Alexander Nedovjesov 6:4, 6:4 za 71 minút. Zverenec trénera Ladislava Simona a kondičného Dávida Olasza získal v NTC prvý deblový titul na challengerovom okruhu, vo dvojhre vybojoval doposiaľ jedinú trofej v roku 2018 v Meerbuschi.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Molčanovi tesne ušlo finále

Dátum: 13. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Alex Molčan nepostúpil do finále dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open 2021. V sobotnom semifinále prehral ako nasadená päťka s turnajovou dvojkou Tallonom Griekspoorom 7:6(5), 3:6, 4:6 za 110 minút. Holanďan nastúpi v nedeľu o 17.00 h v boji o titul proti maďarskému kvalifikantovi Zsomborovi Pirosovi.

Čítať ďalej...

Kvalifikant Piros prvým finalistom

Dátum: 13. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Maďarský tenista Zsombor Piros sa stal prvým finalistom dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open 2021. V semifinále v pozícii kvalifikanta viedol nad najvyššie nasadeným Talianom Stefanom Travagliom 7:6(5), 3:2, keď jeho súper zápas skrečoval. V dueli o titul nastúpi Piros v nedeľu o 17.00 h proti víťazovi súboja medzi slovenskou jednotkou Alexom Molčanom a turnajovou dvojkou Holanďanom Tallonom Griekspoorom.

FOTO: Dušan Barbuš

Čítať ďalej...

Horanský o prvý deblový titul

Dátum: 12. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Filip Horanský s Ukrajincom Sergijom Stachovským postúpili do finále štvorhry na Peugeot Slovak Open 2021. V semifnále si poradili s portugalsko-tureckou dvojicou Frederico Ferreira Silva, Ergi Kirkin a v maratónskom zápase zvíťazili 6:7(5), 7:6(2), 14-12 za 102 minút. V súboji o titul nastúpia proti druhému nasadenému ukrajinsko-kazašskému páru Denys Molčanov a Alexandr Nedovjesov. Finále je v bratislavskom NTC na programe v sobotu po semifinálových súbojoch dvojhry okolo 16.30 h.

Čítať ďalej...

Molčan zabojuje o finále

Dátum: 12. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Alex Molčan zabojuje o finále na challengeri Peugeot Slovak Open 2021. Piaty nasadený hráč zdolal vo štvrťfinále Damira Džumhura z Bosny a Hercegoviny 6:1, 4:6, 6:3 za 117 minút. V semifinále sa stretne s dvojkou pavúka Tallonom Griekspoorom z Holandska, ktorý si poradil s Čechom Jiřím Lehečkom. Semifinálový duel je na centrálnom dvorci NTC arény na programe o 15.00 h.

Čítať ďalej...

Jednotka turnaja Travaglia do semifinále

Dátum: 12. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Taliansky tenista Stefano Travaglia (na snímke) postúpil do semifinále dvojhry na bratislavskom challengeri Peugeot Slovak Open 2021. Vo štvrťfinále vyradil obhajcu minuloročného titulu Maximiliana Marterera z Nemecka po víťazstve 7:6(1), 6:1 za 75 minút. Najvyššie nasadený hráč nedovolil súperovi využiť dva setbaly v prvom sete a v tajbrejku mal jednoznačne navrch. Druhý set už vyhral s ľahkosťou, Marterer získal len štvrtý gem.

Čítať ďalej...

Lacko nestačil na rozbehnutého kvalifikanta

Dátum: 12. 11. 2021     sekcia: AKTUALITY/ news

Lukáš Lacko nepostúpil do štvrťfinále dvojhry na challengeri 90 v Bratislave. Trojnásobný víťaz Slovak Open nestačil v druhom kole dvojhry na maďarského kvalifikanta Zsombora Pirosa a podľahol mu 4:6, 2:6 za rovnú hodinu. Tridsaťtriročný Slovák si v súboji s Pirosom prehral dve svoje úvodné podania a manko 0:4 v prvom sete už nedokázal zmazať. V druhom si obaja hráči držali servis do stavu 3:3, potom Lacko o svoje podanie prišiel a jeho súper v desiatej hre premenil hneď prvý mečbal.

Čítať ďalej...

Project planning

LIVE STREAM

Prenos aktuálnych zápasov.

Project planning

LIVE SCORE

Priebežné stavy, výsledky skončených zápasov.

 

Partneri

Peugeot
J&T BANKA
COOP JEDNOTA
Seekersport
ADIFEX
iFortuna

PEUGEOT SLOVAK OPEN 2021

Mediálni partneri

ZOZNAM.SK
PLUS JEDEN DEN
BIGMEDIA
RTVS
TASR