• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Davis Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Davis Cup

 
« 12345678 .. 10 »   3/39
news img

Kurhajec: Je to pre mňa česť

Dlhé roky pôsobí ako tréner v Národnom tenisovom centre, aktuálne vedie mladého Lukáša Pokorného. V piatok zažije v Kraljeve premiéru v úlohe slovenského daviscupového kapitána. Ľubomír Kurhajec nahradí na lavičke Tibora Tótha, ktorý je pre chorobu izolovaný na hoteli. Pre skúseného kouča je to nová výzva, na ktorú sa teší a verí v dobrý koniec.

01. 02. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Molčan: Priateľstvo pôjde bokom

Slovenský daviscupový tím sa v kvalifikačnom stretnutí proti Srbsku (2. a 3. február 2024) predstaví pod vedením kapitána Ľubomíra Kurhajca. Tréner tímu nahradil v Kraljeve na lavičke chorého Tibora Tótha. Do dvojhier nominoval podľa očakávania Alexa Molčana a Lukáša Kleina, ktorí sa proti favorizovaným Srbom určite budú snažiť podať čo najlepší výkon.

01. 02. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Proti Srbom začne Klein

Srbská jednotka Miomir Kecmanovič a slovenská tenisová dvojka Lukáš Klein nastúpia v piatok o 15.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre kvalifikačného duelu Davisovho pohára. V druhom singli si na antuke v Kraljeve zmerajú sily Dušan Lajovič a Alex Molčan. Rozhodol o tom štvrtkový žreb v hale Ibar. Sobotňajší program otvorí o 13.00 h štvorhra, v ktorej by Srbi mali vyrukovať s tandemom Nikola Čačič, Kecmanovič.

01. 02. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Tibor Tóth: Kurt je trochu atypický

Slovenskí tenisti sa od pondelka naplno pripravujú v dejisku kvalifikačného duelu Davisovho pohára proti Srbsku (2. - 3. februára). V nominácii kapitána Tibora Tótha nedošlo k žiadnej zmene, figuruje v nej pätica hráčov Alex Molčan, Lukáš Klein, Jozef Kovalík, Lukáš Pokorný a Igor Zelenay. Antukový kurt v Kraljeve je podľa slov kapitána trochu atypický, no hráči si na neho postupne zvykajú.

30. 01. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Srbský kapitán verí v plný dom

Tenisti Srbska nastúpia 2. a 3. februára v kvalifikačnom dueli Davisovho pohára proti Slovensku aj bez Hamada Medjedoviča, ktorého vyradila choroba. Kapitán Viktor Troicki mal na úvodnom tréningu na antuke v Kraljeve k dispozícii kvarteto Laslo Djere, Dušan Lajovič, Miomir Kecmanovič, Nikola Čačič. V nominácii nefiguruje líder svetového rebríčka ATP Novak Djokovič.

30. 01. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Fotogaléria piatkových tréningov

Slovenskí daviscupoví reprezentanti si v piatok posledný krát pred odchodom do srbského Kraljeva zatrénovali v Bratislave. Kvalifikačné stretnutie proti domácim Srbom odohrajú v športovej hale Ibar 2. a 3. februára 2024. Vo výbere slovenského kapitána Tibora Tótha figurujú Alex Molčan, Lukáš Klein, Jozef Kovalík, Lukáš Pokorný a Igor Zelenay. Tréningy zachytil fotoobjektív Dušana Barbuša.

26. 01. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Molčan: Silu tímu sme už ukázali

Jednotkou slovenského daviscupového tímu v kvalifikačnom stretnutí proti Srbsku (2. a 3. február, Kraljevo) bude Alex Molčan. Po návrate z Australian Open sa už koncom minulého týždňa začal pripravovať kondične aj tenisovo na najbližšiu reprezentačnú skúšku. Podľa vlastných slov sa na stretnutie v Srbsku veľmi teší a verí, že sa Slovákom tento raz podarí prebojovať na finálový turnaj, ktorého skupinová fáza sa odohrá v septembri v španielskej Malage.

26. 01. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Tóth: Sme pozitívne naladení

Slovenskí reprezentanti odohrajú na budúci týždeň (2. a 3. februára) kvalifikačné stretnutie proti Srbsku o postup na finálový turnaj Davisovho pohára 2024. Zverenci kapitána Tibora Tótha sa v týchto dňoch pripravujú na stretnutie v Bratislave a v sobotu odlietajú do dejiska stretnutia, srbského mesta Krajlevo. O príprave na stretnutie sme sa porozprávali s kapitánom slovenskej družiny Tiborom Tóthom.

26. 01. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Fotogaléria prípravy na Srbsko

Slovenskí reprezentanti odohrajú na budúci týždeň (2. a 3. februára) kvalifikačné stretnutie o postup na finálový turnaj Davisovho pohára 2024. Zverenci kapitána Tibora Tótha sa v týchto dňoch pripravujú na stretnutie v Bratislave. V sobotu odlietajú do srbského Kraljeva, kde ich čaká stretnutie proti domácej družine. Všetci slovenskí hráči sú zdravotne v poriadku a poctivo si zvykajú na antukový porvch, ktorý si Srbi zvolili. Štvrtkový tréning zachytil fotoobjektív Dušana Barbuša.

25. 01. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Tóth nominoval proti Srbsku

Pätica slovenských tenistov Alex Molčan, Lukáš Klein, Jozef Kovalík, Lukáš Pokorný a Igor Zelenay figuruje v nominácii kapitána Tibora Tótha na kvalifikačné stretnutie Davisovho pohára v Srbsku. Hrať sa bude 2. a 3. februára na antuke v športovej hale Ibar v Kraljeve. Víťaz duelu si zabezpečí účasť v septembrovej skupinovej fáze finálového turnaja.

05. 01. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

DC: Srbská pätica bez Djokoviča

Tenisti Srbska nastúpia vo februárovom kvalifikačnom dueli Davisovho pohára doma proti Slovensku bez Novaka Djokoviča. Líder svetového rebríčka má podľa portálu denníka Blic problémy s rukou a tak súboj na antuke v Kraljeve vynechá. Kapitán srbského tímu Viktor Troicki nominoval na stretnutie, ktoré sa bude hrať 2. a 3. februára v športovej hale Ibar, päticu hráčov Laslo Djere, Dušan Lajovič, Miomir Kecmanovič, Hamad Medjedovič a Nikola Čačič.

05. 01. 2024
Davis Cup Více zde
 
news img

Proti Srbsku na antuke v Kraljeve

Slovenskí tenisti nastúpia v kvalifikačnom dueli Davisovho pohára proti Srbsku na antuke v Kraljeve. Hrať sa bude 2 . -3. februára v športovej hale Ibar, víťaz stretnutia postúpi do septembrovej skupinovej fázy finálového turnaja. Istú účasť v nej už majú tohtoroční finalisti Taliansko s Austráliou a Španielsko s Veľkou Britániou ako držitelia voľných kariet.

28. 12. 2023
Davis Cup Více zde
 
« 12345678 .. 10 »   3/39