• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Billie Jean King Cup

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Billie Jean King Cup

 
news img

Dominika za volantom

Peugeot, partner Slovenského tenisového zväzu, ktorého autá sa používajú aj počas feecupového súboja Slovensko - Nemecko, dal možnosť otestovať našim hráčkam svoje šoférske umenie za volantom novej tristoosmičky. Pozrite si ako šoférujú Dominika Cibulková a spol. Kliknite sem!

 
news img

Cibulková otvára proti Nemkám

Domáca jednotka Dominika Cibulková a nemecká dvojka Andrea Petkovicová nastúpia v sobotu o 13.00 h proti sebe v úvodnej dvojhre štvrtťfinále Fed Cupu - oficiálnych MS družstiev. V druhom singli si v AEGON aréne NTC zmerajú sily Daniela Hantuchová a Angelique Kerberová.

 
news img

Lipták: rozhodnú skúsenosti a odolnosť

Kapitán Matej Lipták stále považuje Nemky za favoritky štvrťfinále Pohára federácie Slovensko - Nemecko. Aj napriek tomu, že hostia nastúpia v AEGON aréne NTC bez zranenej Sabine Lisickej. Lipták stále nemá jasno, ktorá hráčka nastúpi popri Dominike Cibulkovej ako druhá singlistka.

 
news img

Rittnerová: šance sú 50:50

Nemecké tenistky v utorok trénovali na víkendové štvrťfinále Fed Cupu proti Slovensku už kompletne. K Angelique Kerberovej a Andree Petkovicovej sa pripojili aj Julia Görgesová a deblová špecialistka Anna-Lena Grönefeldová, ktorá v nedeľu vyhrala štvorhru v Paríži. FOTO: Roman Benický

 
news img

Vstupenky na Fed Cup

Predpredaj vstupeniek na štvrťfinále svetovej skupiny Fed Cupu SLOVENSKO - NEMECKO v AEGON aréne NTC už naplno beží. Súboj sa uskutoční 8. – 9. februára 2014. Cena vstupeniek je od 15 eur, predpredaj: www.ticketportal.sk, www.predpredaj.sk

 
news img

Nemky už trénujú v NTC

Nemecké tenistky si už vyskúšali AEGON arénu NTC, dejisko víkendového štvrťfinále Fed Cupu Slovensko - Nemecko. Ako prvé už v nedeľu večer pricestovali Angelique Kerberová a Andrea Petkovicová a obe v pondelok pod vedením kapitánky Barbaty Rittnerovej trénovali.

 
news img

Fed Cup s Nemeckom doma!

Slovensko nastúpi v prvom kole svetovej skupiny Fed Cupu 2014 v domácom prostredí proti Nemecku, ktoré privíta 8. - 9. februára. Súťaž vyžrebovali v Paríži v historickej budove centrály BNP Paribas.

 
news img

V stredu spoznáme súpera

Súpera Slovenska vo svetovej skupine Fed Cupu 2014 spoznáme 10. júla v stredu večer. Žreb v parížskom sídle BNP Paribas bude o 19.00 hod.

 
news img

FC 2014: žreb 10. júla

Slovensko bude pri žrebe Fed Cupu 2014 štvrtým nasadeným tímom a vo štvrťfinále svetovej skupiny sa nestretne s Českom, Talianskom a Ruskom. Súpera spoznáme 10. júla, kedy sa o 19.00 uskutoční v Paríži žrebovanie Fed Cupu 2014.

 
news img

Slovensko piate na svete

Finále Fed Cupu v 50. ročníku súťaže odohrajú 2. – 3. novembra Taliansko – Rusko. O Rusku sa rozhodlo v Moskve, kde domáce zdolali Slovensko 3:2, v pondelkovej dohrávke v Palerme zvíťazilo Taliansko nad Českom 3:1. V novom rebríčku Fed Cupu je Slovensko na 5. mieste.

 
news img

Lipták: Máme tím na finále

Pre Mateja Liptáka (35) bolo víkendové moskovské fedcupové semifinále s Ruskom jeho desiatym stretnutím na poste kapitána. Tím doviedol medzi štyri najlepšie na svete za štyri roky. Keď pri tíme začínal, hralo Slovensko v druhej svetovej osmičke.

 
news img

Ruský obrat, prehra SR 2:3

Slovensko si po 11 rokoch nezahrá druhé fedcupové finále. V Moskve v semifinále podľahlo Rusku 2:3, keď po sobote viedlo 2:0. V nedeľu padlo rozhodnutie v záverečnej štvorhre. V nej pár Cibulková, Hantuchová podľahol Vesninovej s Makarovovou 6:4, 3:6, 1:6.