• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Titul pre LOVE 4 TENNIS BA

Hráči TK LOVE 4 TENNIS Bratislava získali titul v slovenskej Extralige 2023. Vo finále zvíťazili nad ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice najtesnejším rozdielom 4:3. Pre klub je to vôbec prvý extraligový titul. Vo dvojhrách postupne bodovali Samuel Puškár, Lukáš Pokorný a Iľja Marčenko. Za hosťujúci tím zvíťazili David Damian Brna a Igor Zelenay. Rozhodujúci bod pre LOVE 4 TENNIS získali vo štvorhre Lukáš Pokorný s Tomášom Lánikom, ktorí zdolali Igora Zelenaya s Vitalijom Sačkom.

23. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Kosťov: Hladké víťazstvo ma prekvapilo i potešilo

Kapitánom ženského výberu TK Slávia STU Bratislava na finále extraligy bol Martin Kosťov. V jeho nominácii na jednotlivé zápasy proti TC EMPIRE Trnava boli Irina Balus, Timea Jarušková, Sofia Milatová , Renáta Jamrichová a Eszter Méri. Posledná menovaná sa na dvorec nedostala, keďže stretnutie bolo rozhodnuté už po úvodných štyroch dvojhrách.

23. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Ženská extraliga pre Sláviu STU

Hráčky TK Slávia STU Bratislava získali titul v slovenskej extralige v ročníku 2023. Vo finále zdolali TC EMPIRE Trnava presvedčivo 4:0, súboj jednotiek ani štvorhry sa za rozhodnutého stavu nehrali. Stretnutie sa pre nepriazeň počasia odohralo na harde v Národnom tenisovom centre a body pre víťaza postupne získali Irina Balus, Timea Jarušková, Sofia Milatová a Renáta Jamrichová.

23. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Sledujte finále extraligy naživo!

Slovenský tenisový zväz prináša tenisovým priaznivcom možnosť sledovať naživo finálové stretnutia slovenskej extraligy mužov aj žien, ktoré sú na programe v sobotu 23. septembra od 10.00 h. Prostredníctvom livestreamu a livescore sa môžete aj vy preniesť do Bratislavy, kde si v súboji o titul zmerajú sily muži TK LOVE 4 TENNIS Bratislava s ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice a ženy TK Slávia STU Bratislava s TC EMPIRE Trnava.

22. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

V sobotu vyvrcholí extraliga

V sobotu 23. septembra spoznáme víťazov tenisovej extraligy 2023. V mužskej časti sa do finále prebojovali TK LOVE 4 TENNIS Bratislava a ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice. Vo finále ženskej extraligy nastúpia proti sebe TK Slávia STU Bratislava a TC EMPIRE Trnava. Obe bratislavské finálové stretnutia budete môcť sledovať naživo prostredníctvom livescore aj livestreamu.

20. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Pohár prezidenta STZ - v kategórii staršieho žiactva zvíťazil západ

Cez víkend sa odohrala posledná veková kategória nového projektu súťaže družstiev Pohár prezidenta STZ 2023. Starší žiaci a staršie žiačky z troch regiónov (Západoslovenský tenisový zväz, Stredoslovenský tenisový zväz a Východoslovenský tenisový zväz) si v Spišskej Novej Vsi zmerali sily v stretnutiach, ktoré  pozostávali z 3 dvojhier chlapcov, 3 dvojhier dievčat, štvorhry chlapcov, štvorhry dievčat a štvorhry zmiešaných párov. Trofej si vybojovali deti zo západu s celkovým skóre 17:1.

19. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Mačej víťazom dvojhry na turnaji TEJT 2 do 14 rokov v Humennom

Dominik Mačej získal singlový titul na medzinárodnom turnaji TEJT 2 hráčov do 14 rokov v Humennom. Najvyššie nasadený hráč si vo finále poradil s Bielorusom Artsiomom Askirkom a zdolal ho 6:3, 6:3. Vo štvorhre sa z titulu tešil Jozef Karas, spolu s Poliakom Blažejom Kržiškom zvíťazili vo finále nad bielorusko-nemeckou dvojicou Askirka, Adrian Böhme 6:3, 6:2.

19. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodné turnaje TEJT 1 do 12 a 16 rokov v Humennom

V týždni od 18. septembra 2023 sa na dvorcoch TK Humenné hrajú medzinárodné turnaje kategórie TEJT 1 chlapcov a dievčat do 12 a 16 rokov. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

18. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Pohár prezidenta STZ - aj kategória mladšieho dorastu pre východ

Vo štvrtok a v piatok sa odohrala druhá veková kategória nového projektu súťaže družstiev Pohár prezidenta STZ 2023. Mladší dorastenci a mlašie dorastenky z troch regiónov (Západoslovenský tenisový zväz, Stredoslovenský tenisový zväz a Východoslovenský tenisový zväz) si v Lučenci zmerali sily v stretnutiach, ktoré  pozostávali z 3 dvojhier chlapcov, 3 dvojhier dievčat, štvorhry chlapcov, štvorhry dievčat a štvorhry zmiešaných párov. Trofej si rovnako ako v mladšom žiactve vybojovali deti z východu s celkovým skóre 17:1.

16. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Kováčik finalistom turnaja TEJT 3 do 14 rokov v Slovenskej Ľupči

Juraj Kováčik sa prebojoval do finále dvojhry na medzinárodnom turnaji TEJT 3 do 14 rokov v Slovenskej Ľupči. Vo finále nestačil na najvyššie nasadeného Radka Laššana z Českej republiky a podľahol mu 3:6, 2:6. Do finále chlapčenskej štvorhry sa prebojoval domáci pár Filip Kolodžej, Timotej Turóci, v súboji o titul však chlapci hladko podľahli českému páru Michal Rakouš, Tomáš Wirgler 1:6, 0:6.

12. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: 45+ pre Sláviu STU, 65+ vyhral Strojár Malacky A

Na kurtoch TK Kúpele Piešťany sa cez víkend uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v dvoch kategóriách seniorov. Vo vekovej kategórii  45+ si víťazstvo vybojovalo družstvo TK Slávia STU Bratislava v zložení Róbert Beláň, Ladislav Švarc, Marián Hatiar, Vladimír Jaškovič, Branislav Világi, Ján Trgala, Michal Lukan. Kapitánmi boli František Horváth a Marek Semjan. Druhé miesto obsadil TK Kúpele Piešťany, tretie TK DRANaM Košice a štvrté TK Ružomberok.

11. 09. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Pohár prezidenta STZ - Ohlasy ZsTZ po prvej kategórii

Nový projekt súťaže družstiev Pohár prezidenta STZ 2023 má za sebou súžaže v prvej vekovej kategórii a stretol sa s veľmi pozitívnym ohlasom. Kategória mladšieho žiactva sa odohrala na dvorcoch TK Kúpele Piešťany a zvíťazili v nej chlapci a dievčatá reprezentujúce Východoslovenský tenisový zväz (VsTZ). Na druhom mieste skončil Západoslovenský tenisový zväz (ZsTZ), tretiu priečku obsadil Stredoslovenský tenisový zväz (SsTZ). 

Jednotlivé stretnutia pozostávali z 3 dvojhier chlapcov, 3 dvojhier dievčat, štvorhry chlapcov, štvorhry dievčat a štvorhry zmiešaných párov. V polovičke septembra si v rovnakom formáte zasúťažia aj výbery staršieho žiactva (17. - 18. 9.) a mladšieho dorastu (14. - 15. 9.).

11. 09. 2023
Tenis doma Více zde