• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Štrnásty ročník charitatívneho turnaja st. žiactva v Banskej Bystrici

TK TENNis FUN B.Bystrica usporiadal už 14.ročník charitatívneho turnaja staršieho žiactva triedy C pod názvom Deti deťom s Nadáciou Jána Korca. Vo dvojhre chlapcov zvíťazil Markus Kollár, ktorý vo finále zdolal Borisa Valuha 6:2, 3:6, 6:3. Chlapci spolu zvíťazili vo štvorhre po finálovej výhre 6:3, 6:0 nad bratmi Alexom a Filipom  Urbánošovcami.

29. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Vo Zvolene hostia turnaj TEJT 3 do 14 rokov na umelej tráve

Na dvorcoch Fresh Club Zvolen sa na prelome júna a júla hrá medzinárodný turnaj pre deti do 14 rokov pod hlavičkou Tennis Europe Junior Tour. Nesie názov „Zvolen Green Grass 2023" (28. 6. - 2. 7. 2023). Na Slovensku ide o vôbec prvý medzinárodný turnaj hraný na umelej tráve. Všetky informácie o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

29. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Celoštátne sústredenie detí do 10 rokov

Minulý týždeň sa v Spišskej Novej Vsi uskutočnilo celoštátne sústredenie detí do 10 rokov. Všetky štyri regionálne tenisové zväzy nominovali na toto sústredenie po tri dievčatá a troch chlapcov. Dvadsaťštyri detí počas troch dní spolu absolvovalo tenisovú prípravu a kondičné testovanie pod vedením metodika STZ J. Nemčeka, reprezentačného trénera R. Horvátha a kondičného A. Augustína. Celé sústredenie prebiehalo pod dohľadom skúsených trénerov J. Palkovej, D. Hrebíka, P. Beňadika a R. Nakládala. Na záver mali deti súťaž regiónov, v ktorej zvíťazili deti z Bratislavy. Spoločne to potom oslávili detským šampanským.

26. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Reprezentačné sústredenie detí do 12 rokov

Na dvorcoch TK Petržalka sa uskutočnilo trojdňové reprezentačné sústredenie detí do 12 rokov. Štyria chlapci (Max Lörinčík, Andrej Adamović, Matteo Sanson, Adam Taha) a štyri dievčatá (Romana Dekanová, Laura Masaryková, Riana Rusnačková, Simona Nováková) ho absolvovali pod vedením metodika STZ J. Nemčeka, trénerov J. Dulíka, J. Lörinčíka, R. Rusnačka a kondičného R. Páteka. Dni plné tenisu, kondičnej prípravy a utužovania vzťahov prinieslo deťom mnoho zábavy no najmä nové skúsenosti a poznatky.

26. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Poprad-Tatry Open 2023: Semifinále už bez Slovákov

Lukáš Palovič sa neprebojoval do semifinále dvojhry na medzinárodnom mužskom turnaji ITF WTT M25 Poprad-Tatry Open 2023. Dvadsaťjedenročný hráč Národného tenisového centra musel štvrťfinálový duel proti Patrikovi Riklovi z Českej republiky za stavu 0:6, 0:1 skrečovať. Semifinálové a finálové zápasy tak budú už bez slovenskej účasti.

FOTO: fb/poprad_tatry_open

23. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Lörinčík a Dekanová víťazmi áčka mladšieho žiactva v Piešťanoch

Max Lörinčík (TK Petržalka) a Romana Dekanová (TK Slávia STU Bratislava) sa stali víťazmi dvojhry na áčkovom turnaji mladšieho žiactva. Lörinčík zvíťazil  vo finále nad Adamom Tahom (TK Slávia STU Bratislava) 6:3, 6:3. Taha si chuť napravil vo štvorhre, po boku Richarda Palugu (TK Žilina) zdolali vo finále Michala Galla (1. TK Rožňava) so Sebastiánom Jandom (TJT Michalovce) 4:6, 6:2, 10-8.

23. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Poprad-Tatry Open 2023: Palovič do štvrťfinále

Lukáš Palovič (na snímke) sa ako jediný zo slovenských tenistov prebojoval do štvrťfinále dvojhry na medzinárodnom mužskom turnaji ITF WTT M25 Poprad-Tatry Open 2023. V druhom kole otočil vývoj zápasu s Milošom Karolom a zvíťazil 2:6, 6:3, 6:4 za 164 minút. Dvadsaťjedenročný hráč Národného tenisového centra si v ďalšom zápase zmeria sily s Patrikom Riklom z Českej republiky.

FOTO: fb/poprad_tatry_open

22. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Začalo sa sústredenie detí do 10 rokov

V stredu 21. júna sa v Spišskej Novej Vsi začalo celoštátne sústredenie detí do 10 rokov. Všetky štyri regionálne tenisové zväzy nominovali na toto sústredenie po tri dievčatá a  troch chlapcov. Dvadsaťštyri detí počas troch dní absolvuje spolu tenisovú prípravu, kondičné testovanie a dúfame, že aj veľa zábavy. Celé sústredenie bude prebiehať pod dohľadom skúsených trénerov.

21. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Poprad-Tatry Open 2023: Do druhého kola ďalší Slováci

Do druhého kola dvojhry na medzinárodnom mužskom turnaji ITF WTT M25 Poprad-Tatry Open 2023 sa v stredu prebojovali ďalší slovenskí hráči - Tomáš Lánik (na snímke), Radovan Michalik a Miloš Karol. Dovedna sa tak v druhom kole predstavia piati domáci hráči, ešte v utorok doň postúpili Lukáš Palovič a Peter Benjamín Privara. V úvodnom zápase stroskotali na rakete svojich súperov Lukáš Pokorný a Michal Novanský. Obaja však pokračujú na turnaji ešte vo štvorhre.

FOTO: fb/poprad_tatry_open

21. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Poprad-Tatry Open 2023: Rozbehla sa hlavná súžaž

V utorok sa rozbehla hlavná súťaž dvojhry aj štvorhry na turnaji ITF WTT M25 Poprad-Tatry Open 2023. Zo Slovákov sa v dvojhre predstavili Lukáš Palovič a Peter Benjamín Privara (na snímke), pričom obaja sa prebojovali do druhého kola. Palovič si hladko poradil s Poliakom Alanom Bojarskim 6:2, 6:2 a držiteľ voľnej karty Privara zdolal deviateho nasadeného Štěpána Mruzeka z Českej republiky 7:5, 7:5.

FOTO: fb/poprad_tatry_open

20. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Lörinčík a Rusnačková s titulom z TEJT 2 do 12 rokov v Humennom

Max Lörinčík a Riana Rusnačková získali titul vo dvojhre na medzinárodnom turnaji TEJT 2 hráčov do 12 rokov v Humennom. Lörinčík zvíťazil v singlovom finále nad Moldavcom Markom Vainbergom 6:4, 6:4. K titulu v dvojhre pridal Lörinčík po boku Leonarda Nipču aj víťazstvo vo štvorhre. V čisto slovenskom finále zdolali Michala Galla so Sebastiánom Jandom 6:3, 6:1. Pre Lörinčíka je to vôbec prvý titul vo dvojhre a tretí vo štvorhre na okruhu TE do 12 rokov.

16. 06. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR: Poklemba a Šupová víťazmi v kategórii mladšieho dorastu

Filip Poklemba (TK Slávia STU Bratislava) a Kali Šupová (TK HSC Piešťany) získali titul vo dvojhre na letných majstrovstvách Slovenska mladšieho dorastu. Poklemba zdolal vo finále Filipa Drába (Tenisová akadémia Prešov) hladko 6:4, 6:1. Vo štvorhre zvíťazil pár Pavol Bíly (TC EMPIRE Trnava), Elias Kral (Tenisová akadémia Prešov) nad Drábom s Jakubom Madejom (TK Mladosť Košice) 6:2, 6:4.

16. 06. 2023
Tenis doma Více zde