• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Andel a Masaryková víťazmi LMR staršieho žiactva na západnom Slovensku

Adam Andel (TK Slávia SPU Nitra) získal titul v dvojhre aj vo štvorhre na letných regionálnych majstrovstvách starších žiakov na západnom Slovensku. Na domácich dvorcoch si vo finále poradil s Tomášom Krajčovičom (TK Kúpele Piešťany) 6:3, 6:2. Singloví finalisti sa spolu tešili v debli, vo finále zvíťazili nad dvojicou

24. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Palanová víťazkou LMR starších žiačok na strednom Slovensku

Adela Palanová (OZ ŠK Odema Púchov) zvíťazila na letných regionálnych majstrovstvách starších žiačok na strednom Slovensku. Vo finále dvojhry si na dvorcoch Lieskovského tenisového klubu poradila so Sofiou Červenkovou (TK Hriňová) 6:3, 6:4. Červenková si chuť napravila vo štvorhre, kde spolu s klubovou spoluhráčkou Michaelou Lalíkovou zdolali vo vyrovnanom finále pár Palanová, Nela Tužinská (Lieskovský tenisový klub-LTC) 6:3, 3:6, 13-11.

24. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Talajka a Mĺkva víťazmi LMR dospelých na západnom Slovensku

Tomáš Talajka (TK Kúpele Piešťany) získal titul v dvojhre na letných regionálnych majstrovstvách mužov na západnom Slovensku. Vo finále si poradil s klubovým spoluhráčom Filipom Urbánekom, ktorého zdolal 6:0, 6:4. Vo štvorhre zvíťazili Yannik Rogulski s Davidom Schwarcom (obaja TKM - Tenisový klub Madunice). V súboji o titul zdolali pár Talajka, Martin Srnánek (TK Kúpele Piešťany) 6:4, 6:4.

24. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Marošík a Margočová víťazmi LMR dospelých na strednom Slovensku

Norbert Marošík (Lieskovský tenisový klub-LTC) sa stal víťazom dvojhry na letných regionálnych majstrovstvách mužov na strednom Slovensku. Vo finále dvojhry si poradil s Oliverom Pivníkom (ŠK Progress Rimavská Sobota) 4:6, 6:3, 7:6(2). Vo štvorhre sa z titulu tešili Igor Németh s Davidom Petrášom (obaja TA M. Ryšavého Bojnice), keď si vo finále poradili s párom Lukáš Gottwald, Michal Blizniak (obaja TK Vrútky) 6:4, 6:0.

23. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Čierny víťazom LMR starších žiakov na strednom Slovensku

Filip Čierny (ŠK Pepas Slovenská Ľupča) sa stal vítazom dvojhry aj štvorhry na letných regionálnych majstrovstiev starších žiakov na strednom Slovensku. Na domácich dvoroch zvíťazil v singlovom finále nad Dominikom Gibalom (Lieskovský tenisový klub-LTC) 6:3, 6:1. Finalisti dvojhry získali bok po boku deblový titul. Vo finále zdolali pár Markus Kollár, Boris Valuh (obaja TA Edmund Pavlík Banská Bysrica) 7:6(3), 6:0.

23. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Csontó a Tokošová víťazmi LMR detí na západnom Slovensku

Tobias Csontó (TK Ratufa Levice) získal titul v dvojhre na letných regionálnych majstrovstvách chlapcov do 10 rokov na západnom Slovensku. Na dvorcoch TK HSC Piešťany zvíťazil vo finále nad domácim hráčom Mathiasom Bartekom 7:5. Bartek získal spolu s klubovým spoluhráčom Jakubom Šlaukom titul vo štvorhre po finálovom víťazstve 6:0 nad párom Simon Ozan (TK 77 Skalica), Alan Riška (TC Moravský Svätý Ján).

23. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Čuchran a Tokárová víťazmi LMR detí na východnom Slovensku

Tobias Čuchran (TKM Betliar) sa stal víťazom dvojhry aj štvorhry na letných regionálnych majtrovstvách chlapcov do 10 rokov na východnom Slovensku. Vo finále si poradil s Ninom Lipinským (1. TC Humenné) a zvíťazil 6:3. Deblový titul získal po boku klubového spoluhráča Jakuba Kaspera, s ktorým vo finále zdolali pár Filip Šimko, Matúš Švenk (obaja TJT Michalovce) 6:2.

23. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Kubala a Holecová víťazmi LMR detí na strednom Slovensku

Alex Kubala (Benet LTC Bytča) získal titul vo dvojhre na letných regionálnych majstrovstvách chlapcov do 10 rokov na strednom Slovensku. Vo finále si na dvorcoch TK Nová Dubnica poradil s Tomášom Ďurišom (TK Hradová Lučenec), ktorého zdolal 4:3(5), 4:3(0). Ďuriš si chuť napravil vo štvorhre, v ktorej sa tešil z titulu po boku klubového spoluhráča Matúša Húsenicu. Vo finále zdolali pár Kubala, Viliam Vrábel (TK Žilina) 4:2, 4:2.

23. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Janošková víťazkou LMR mladších žiačok na strednom Slovensku

Alexandra Janošková (TK Sparta Považská Bystrica) získala titul vo dvojhre i štvorhre na letných regionálnych majstrovstvách mladších žiačok na strednom Slovensku. V singlovom finále si na dvorcoch TC BASELINE Banská Bystrica poradila s Lilien Kubalovou (TK Žilina) 6:3, 6:1. Vo štvorhre sa z titulu tešila spolu s Ninou Čaplovičovou (TK Žilina) po víťazstve nad párom Kubalová, Klára Kutejová (obe TK Žilina) 6:1, 4:6, 10-8.

18. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Lapšanský a Krajmer víťazmi LMR dorastu na západnom Slovensku

Alex Lapšanský (TK Kúpele Piešťany) získal titul vo dvojhre na letných regionálnych majstrovstvách dorastencov na západnom Slovensku. Vo finále si hladko poradil s Patrikom Hulínom (TC EMPIRE Trnava), ktorého zdolal 6:0, 6:0. Štvorhru ovládli Pavol Bíly (TC EMPIRE Trnava) s Tomášom Talajkom (TK Kúpele Piešťany). Tí zdolali Hulína s Alešom Michalicom (ŠK Blava 1928 J. Bohunice) 6:4, 6:2.

17. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Paluga víťazom LMR mladších žiakov na strednom Slovensku

Richard Paluga (TK Žilina) sa stal víťazom letných majstrovstiev regiónu mladších žiakov na strednom Slovensku. Vo finále dvojhry si na dvorcoch v Ružomberku poradil s Ľubošom Húsenicom (Šport Park Lúčky), ktorého zdolal 6:1, 5:7, 6:1. Paluga spolu s Michalom Ondikom (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) získali titul vo štvorhre, v deblovom finále zdolali pár Martin Čellár (Šport Park Lúčky), Lukáš Herman (TK ZZO Čadca) 6:2, 6:7(5), 10-3.

17. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Halahija a Pirohová víťazmi LMR dorastu v Bratislave

Nathan André Halahija (TK Jednotka Bratislava) získal titul vo dvojhre aj štvorhre na letných regionálnych majstrovstvách dorastencov v Bratislave. V singlovom finále na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava zvíťazil nad Matejom Liptákom (TK Slovan Bratislava) 6:1, 6:0. Vo štvorhre nastupoval po boku klubového spoluhráča Samuela Alexandra Krajčíra, s ktorým zvíťazili v súboji o titul nad Šimonom Jeníkom s Martinom Srpoňom (obaja TK Petržalka) 4:1, 4:1.

16. 05. 2023
Tenis doma Více zde