• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Méri v Trnave hladko do hlavnej

Eszter Méri (na snímke) sa prebojovala do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji ITF WTT W100 v Trnave. Deviata nasadená hráčka si vo finále kvalifikácie poradila s krajankou Irinou Balus, ktorú zdolala 6:1, 6:2 za 73 minút. Zverenka trénera Ivana Košeca stratila v dvoch eliminačných kolách dovedna iba štyri gemy. Pre dvadsaťročnú hráčku Národného tenisového centra pôjde o prvú účasť v hlavnej súťaži na stovkovom podujatí ITF.

08. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Pätica Sloveniek v Trnave o hlavnú

Z deviatich slovenských hráčok, ktoré zasiahli do kvalifikácie na ženskom turnaji ITF WTT W100 v Trnave, zabojuje o hlavnú súťaž pätica z nich - Eszter Méri (na snímke), Anika Jašková, Irina Balus, Sofia Milatová a Katarína Strešnáková. Naopak, prvé eliminačné kolo bolo konečnou stanicou pre Lauru Cílekovú, Barboru Palcátovú, Adelu Polakovičovú a Kiaru Ninu Kučíkovú.  Finále kvalifikácie je v Trnave na programe v pondelok 8. mája.

FOTO: Milan Hutera/empireslovakopen

07. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria extraligového stretnutia TK Slovan BA - TK Kúpele Piešťany

Druhé kolo mužskej extraligy zviedlo v skupine B proti sebe TK Slovan Bratislava a TK Kúpele Piešťany. Víťazstvo si vybojoval Slovan v pomere 4:3. O body domácich sa zaslúžili Miloslav Mečíř, Martin Blaško, Jozef Kovalík v dvojhrách, rozhodnutie vo štvorhre zabezpečili Blaško s Mečířom. Za hostí bodovali v singli Filip Urbánek a Filip Šobáň, vo štvorhre sa pridali Šobáň s Dušanom Barancom. Stretnutie zachytil objektív fotografa Dušana Barbuša.

Tretie kolo mužskej extraligy je na programe v pondelok 8. mája.

06. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria extraligového stretnutia TK Slovan BA - TK Slávia STU BA

V priamom súboji o postup do finále ženskej extraligy si to proti sebe v skupine A rozdali dva bratislavské kluby - TK Slovan a TK Slávia STU. Vo veľmi vyrovnanom stretnutí nakoniec zvíťazila Slávia STU, ktorá zdolala obhajcu titulu TK Slovan 4:3. Po dvojhrách bol stav 3:2 pre Sláviu, keď body získali Irina Balus, Sofia Milatová a Renáta Jamrichová. Za Slovan v singloch bodovali Nina Vargová a Viktória Hrunčáková. Na 3:3 sa vo štvorhre podarilo vyrovnať Vargovej s Nikolou Daubnerovou, no napokon to belasým aj tak netačilo. V druhej štvorhre zdolali Balus s Méri skúsenú sesterskú dvojicu Hrunčáková, Katarína Kužmová a Slávia tak v septembri zabojuje o titul v ženskej extralige.

06. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Do finále Slávia STU a Trnava

V septembrovom finále ženskej extraligy zabojujú proti sebe tímy TK Slávia STU Bratislava a TC EMPIRE Trnava. Slávia STU zvíťazila v bratislavskom derby zápase nad obhajcom titulu TK Slovan Bratislava 4:3. O finalistovi sa rozhodovalo až v záverečnej štvorhre, v ktorej Eszter Méri s Irinou Balus zvíťazili v supertajbrejku nad sestrami Viktóriou Hrunčákovou s Katarínou Kužmovou 5:7, 6:3, 10-5. Trnava rovnako v priamom súboji o postup zdolala TK Kúpele Piešťany najtesnejším rozdielom 4:3. Po dvojhrách bol stav 3:2 pre hosťujúcu Trnavu a rovnako sa rozhodovalo až vo štvorhrách.

06. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch

V týždni od 8. mája 2023 sa na dvorcoch TK Kúpele Piešťany hrá medzinárodný turnaj kategórie TEJT 1 chlapcov a dievčat do 14 rokov. Viac informácií o turnaji, pavúky a program nájdete na oficiálnej stránke www.tenniseurope.org.

05. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria stretnutia medzi TK Žilina a TC EMPIRE Trnava

V skupine B ženskej extraligy medzi TK Žilina a TC EMPIRE Trnava sa z víťazstva 4:3 tešilo hosťujúce družstvo. Za víťaza získali body Radka Zelníčková, Kristína Kučová, Elvina Kalievová a v záverečnej štvorhre Zelníčková s Kalievovou. Za Žilinu bodovali Petra Janigová, Martina Marušinová a vo štvorhre Janigová s Ingrid Vojčinákovou. Trnava si pripísala druhé víťazstvo v skupine B a v sobotu bude bojovať proti TK Kúpele Piešťany o finálovú účasť v ženskej extralige.

04. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria stretnutia medzi TK Slávia STU BA a TK Slávia SPU Nitra

Druhé kolo ženskej extraligy zviedlo v skupine A proti sebe TK Slávia STU Bratislava a TK Slávia SPU Nitra. Víťazstvo si vybojovala Slávia STU v pomere 5:2. O body víťaza sa zaslúžili Irina Balus, Sofia Milatová, Renáta Jamrichová, Eszter Méri a vo štvorhre Jamrichová s Balus. Za hostí bodovala Karolína Kubáňová, ktorá sa radovala aj vo štvorhre spolu s Vandou Vargovou. Stretnutie zachytil objektív fotografa Dušana Barbuša.

TK Slávia STU Bratislava má na svojom konte dve výhry v skupine A a v sobotu si zmeria sily s TK Slovan Bratislava o postup do semptembrového finále.

04. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

EXTRALIGA 2023 - ŽENY

Extraliga, najvyššia slovenská tenisová súťaž družstiev žien, sa začala v pondelok 1. mája úvodným kolom. Oproti minulým rokom sa zmenil formát súťaže. Osem tímov je rozdelených do dvoch skupín. V rámci každej skupiny si zmerajú sily všetky tímy (každý tím teda v skupine odohrá 3 stretnutia). Víťaz skupiny A potom vo finále nastúpi proti víťazovi skupiny B. Družstvá na druhom mieste v skupinách zabojujú proti sebe o celkové 3. miesto, družstvá na 3. mieste v skupinách o celkové 5. miesto a družstvá na poslednom mieste v skupinách o konečné 7. miesto.

03. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria bratislavského derby medzi TK Slávia STU a TK Slovan

Úvodné kolo mužskej extraligy zviedlo v skupine B proti sebe dva bratislavské kluby – TK Slávia STU a TK Slovan. Víťazstvo si vybojovala Slávia STU, ktorá už po dvojhrách vyhrávala 4:1. O body domácich sa v singloch postupne postarali Marek Semjan, Michal Krajčí, Lukáš Palovič a Filip Horanský, za hostí bodoval Matej Maruščák. Stretnutie sa napokon skončilo konečným výsledkom 6:1, slovanisti na záverečné štvorhry nenastúpili pre zdravotné problémy. Stretnutie zachytil objektív fotografa Dušana Barbuša.

01. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

EXTRALIGA 2023 - MUŽI

Extraliga, najvyššia slovenská tenisová súťaž družstiev mužov, sa úvodným kolom rozbehla v pondelok 1. mája. Oproti minulým rokom sa odohrá v zmenenom formáte. Osem tímov je rozdelených do dvoch skupín. V rámci každej skupiny si zmerajú sily všetky tímy (každý tím teda odohrá v skupine 3 stretnutia). Víťaz skupiny A potom vo finále nastúpi proti víťazovi skupiny B. Družstvá na druhom mieste v skupinách zabojujú proti sebe o celkové 3. miesto, družstvá na 3. mieste v skupinách o celkové 5. miesto a družstvá na poslednom mieste v skupinách o konečné 7. miesto.

01. 05. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazmi ENSANA SLOVAKIA CUPU Hrazdil a Tomajková

Českí juniori Jan Hrazdil (na snímke vľavo) a Kristýna Tomajková sa stali víťazmi 44. ročníka medzinárodného tenisového turnaja dorastu ENSANA SLOVAKIA CUP, turnaja kategórie ITF WTT J200, ktorý sa v uplynulom týždni konal na dvorcoch TK Kúpele Piešťany. 18-ročný Hrazdil potvrdil z pozície  prvého nasadeného úlohu favorita, keď si v českom finále dvojhry chlapcov poradil s o dva roky mladším Janom Kumstátom 2:6, 7:6, 7:5, pričom v druhom sete odvrátil dva mečbaly. Oveľa jednoznačnejší priebeh malo finále dvojhry dievčat, v ktorom Kristýna Tomajková zvíťazila nad dánskou hráčkou Sarafinou Oliviou Hansenovou 6:2, 6:2.

28. 04. 2023
Tenis doma Více zde