• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Detský DC a FC - postupujúci do celoslovenského finále

V pondelok sme spoznali postupujúce družstvá do celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu 2022. Z každého regiónu sa doň prebojovali tri najlepšie tímy dievčat a tri najlepšie tímy chlapcov. Finálový turnaj v Národnom tenisovom centre je na programe 29. 9. - 2. 10. 2022. Prinášame fotografie od organizátorov.

05. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Žabková a Norrman s titulmi z ITF J5 v Humennom

Kiara Žabková (na snímke) a Simon Norrman získali singlové tituly na medzinárodnom turnaji ITF J5 v Humennom. Žabková v čisto slovenskom finále viedla nad štvorkou pavúka Emou Mravcovou 7:5, 4:2, keď jej súperka zápas skrečovala. Pätnásťročná hráčka tak získala svoj vôbec prvý titul na juniorskom okruhu ITF.

04. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Baranec a Hradecká víťazmi áčka v Nitre

Dušan Baranec (TC EMPIRE Trnava) a Lucia Hradecká (TK Slávia SPU Nitra) sa stali víťazmi áčkového turnaja mužov a žien v Nitre. Baranec si vo finále poradil s Petrom Červenákom (TK Jednotka Bratislava) a zdolal ho 6:2, 7:6(2). Hradecká v súboji o titul zvíťazila nad Adelou Polakovičovou (TKM - Tenisový klub Madunice) 6:2, 6:3.

03. 09. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR seniorov 35+ pre ŠK Slávia Filozof Bratislava

Na majstrovstvách Slovenska družstiev seniorov v kategórii 35+ zvíťazil tím ŠK Slávia Filozof Bratislava. Vo finále zdolal domáci TK 1901 Spišská Nová Ves 3:1. Vo víťaznom tíme nastúpili Branislav Sekáč, Ladislav Švarc, Viktor Bruthans a Marián Hatiar. Na treťom mieste sa umiestnil tím TK Šaľa.

30. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica

Starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica sa stali majstrami Slovenska družstiev. Na dvorcoch v Humennom zdolali vo finále TK Slávia STU Bratislava najtesnejším rozdielom 4:3. Za víťazný tím nastúpili vo finále Leon Sloboda, Matej Maruniak, Martin Krahulec, Samuel Alexander Krajčír a Jozef Karas. Kapitánom bol Radovan Sloboda. Na treťom mieste skončilo družstvo Tenis team Nové Zámky po víťazstve nad TK Slovan Bratislava 4:1. 

28. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre staršie žiačky TK Žilina

Staršie žiačky TK Žilina sa stali majsterkami Slovenska družstiev. Na domácich dvorcoch zdolali vo finále TK Kúpele Piešťany 5:2. Za víťazný tím nastúpili vo finále Kristína Kubalová, Lujza Zimenová, Nikola Farkašová, Miriam Morháčová a Deana Tatierska, kapitánom bol Michal Bača. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Slávia STU Bratislava po hladkom víťazstve nad TC EMPIRE Trnava 6:1. 

25. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre mladších žiakov TK Slávia STU Bratislava

V Piešťanoch sa uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v kategórii mladších žiakov. Víťazom sa stalo družstvo TK Slávia STU Bratislava po finálovom víťazstve 4:2 nad chlapcami z TK Petržalka. Zloženie majstrovského tímu: Juraj Kováčik, Adam Gramblička, Lukas Siqueira, Adam Taha a Matteo Sanson. Bronz si vybojovali hráči ŠK Pepas Slovenská Ľupča, ktorí zdolali domáci TK Kúpele Piešťany 4:3.

21. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili dorastenci TC EMPIRE Trnava

Dorastenci TC EMPIRE Trnava sa stali majstrami Slovenska družstiev. Na domácich dvorcoch zdolali vo finále Lieskovský tenisový klub-LTC najtesnejším rozdielom 4:3. Za víťazný tím nastúpili vo finále Samuel Kyjaci, Patrik Hulín, Richard Bottlik, Daniel Balaščák a Pavol Bíly. Kapitánom bol Petr Lajkep. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Kúpele Piešťany po víťazstve nad MŠK Poprad-Tatry 5:2. 

21. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili dorastenky TK Slávia STU Bratislava

Dorastenky TK Slávia STU Bratislava sa stali majsterkami Slovenska družstiev. Na domácich dvorcoch v bratislavskej Petržalke zdolali vo finále TK Kúpele Piešťany najtesnejším rozdielom 4:3. Za víťazný tím nastúpili vo finále Noemi Babíková, Klára Sameliaková, Marianna Vallová, Dominika Pirohová a Natália Dobrucká. Kapitánom bol Tomáš Janči. Trofej pre víťazný tím odovzdával prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř.

19. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre mladšie žiačky TK Slávia STU Bratislava

V Topoľčanoch sa uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v kategórii mladších žiačok. Zaslúženým víťazom sa stalo družstvo TK Slávia STU Bratislava po finálovom víťazstve 6:1 nad domácimi dievčatami z TC Topoľčany. Zloženie majstrovského tímu: Nina Košická, Zoe Handzo, Ela Skalická, Tereza Černáková, Romana Dekanová, Ella Bartáková, Nela Hlucháňová, kapitán Juraj Dulík.

19. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Drugdová s dvomi titulmi na ITF J4 v Žiline

Salma Drugdová získala titul v dvojhre i štvorhre na medzinárodnom juniorskom turnaji kategórie ITF J4 v Piešťanoch. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila v singlovom finále nad Amy Suchou z Českej republiky a zdolala ju 7:5, 4:6, 7:5. Najlepším spomedzi slovenských chlapcov bol v dvojhre Samuel Kyjaci, ktorý sa prebojoval do semifinále. Medzi poslednými štyrmi nestačil na jednotku pavúka Simona Myslivca z Českej republiky a podľahol mu 2:6, 1:6. 

07. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný juniorský turnaj ITF J5 v Slovenskej Ľupči

V týždni od 8. augusta sa v Slovenskej Ľupči uskutoční medzinárodný juniorský turnaj kategórie ITF J5 chlapcov a dievčat do 18 rokov. Medzi dievčatami by najvyššie nasadenu hráčkou zo Sloveniek mala byť päťka podujatia Ester Gonosová, u chlapcov je to turnajová dvojka Michal Čurlej. Organizátori očakávajú účastníkov zo sedemnástich krajín. Viac informácií o turnaji nájdete na stránke www.itftennis.com.

06. 08. 2022
Tenis doma Více zde