• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Filipková vyhrala Pepas Cup 2018

Emma Filipková (vpravo) sa stala víťazkou Pepas Cupu 2018 v Slovenskej Ľupči. Vo finále turnaja A starších žiačok zdolala Salmu Drugdovú 6:3, 6:1.

20. 03. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Dvojhru aj štvorhru na turnaji v Bratislave vyhral Vlčko

Karol Vlčko vyhral dvojhru a s Norbertom Marošíkom aj štvorhru na turnaji triedy A starších žiakov, ktorého usporiadateľom bola Slávia STU Bratislava. Vo finále dvojhry zvíťazil Vlčko nad Petrom Naďom 6:3, 6:2 a vo štvorhre zdolala víťazná dvojica pár Matej Muránsky, Markus Lazarčík 6:3, 6:2. Foto: Mário Popovič

20. 03. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Z Púchova oba tituly TC Empire Trnava zásluhou Starej a Zelníčkovej

Na halových majstrovstvách Slovenska dorasteniek v Púchove zvíťazila vo finále hráčok TC Empire Trnava Lenka Stará nad Kiarou Petrovickou 7:6(4), 6:3. Aj štvorhru vyhrala Lenka Stará po boku klubovej spoluhráčky Radky Zelníčkovej.

13. 02. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Puškár získal titul dorasteneckého majstra SR v hale

Samuel Puškár (Slovan Bratislava), v NTC zverenec Petra Hrunčáka, sa stal halovým majstrom Slovenska 2018 v kategórii dorastencov. Vo finále zdolal Samuela Paulovčáka (TC Empire Trnava) 6:3, 6:1. Štvorhru chlapcov v Slovenskej Ľupči vyhrali János Fekete a Krištof Minárik (TC Empire Trmava/TK Jednotka).

13. 02. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Nováková a Poklemba vyhrali na Slávii STU

Turnaj triedy C mladšieho žiactva v nafukovačke Slávie STU v Bratislave vyhrala Vanessa Nováková (TC Empire Trnava), ktorá vo finále zdolala Dominiku Pirohovú z TK Jednotka 6:0, 6:2. Vo dvojhre chlapcov zvíťazil Filip Poklemba (TK Tennis Classic Bratislava), vo finále zdolal Jean Pierre Sarouphima (TŠP-tenisová škola Petržalka) 6:2, 6:0.

12. 02. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul medzi mladšími dorastencami získal Palovič

V kategórii mladších dorstencov získal titul halového majstra Slovenska v Banskej Bystrici Lukáš Palovič (TA Prešov) po finálovej výhre nad Jakubom Kaťuchom (TK Mladosť Košice) 6:3, 6:3. Víťazmi štvorhry sa stali Tomáš Lánik, Miloš Karol ( TC EMPIRE Trnava/ FORTUNA Trnava).

23. 01. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Koppová a Melaga získali halové tituly v mladších žiakoch

Na halových majstrovstvách Slovenska mladších žiačok na dvorcoch TC Empire Trnava zvíťazila vo dvojhre Natália Koppová (TK TENNis FUN B. Bystrica) a vo štvorhre Saša Félixová, Nina Kyseľová (TC Empire Trnava/TC Topoľčany). V turnaji H MSR chlapcov, ktorý usporiadal TK HSC Piešťany, získal titul Samuel Melaga (Fresh club Zvolen). Vyhral aj štvorhru  s Tomášom Talajkom z usporiadateľského klubu.

16. 01. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Kučera šéftrénerom NTC

Slovenský tenisový zväz poveril od nového roku Karola Kučeru funkciou šétrénera NTC. Bývalý úspešný profesionál a daviscupový reprezentant bude koordinovať prácu trénerov a naďalej sa bude v NTC venovať v tandeme s Ľubomírom Kurhajcom trénovaniu štvorice mladíkov - Molčan, Klein, Néma, Líška.

09. 01. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

Halovými majstrami SR Tóthová a Privara

Tituly halových majstrov Slovenska v kategórii starších žiakov získali Emma Tóthová (TK LOVE 4 tennis) a Peter Benjamín Privara (TK Slovan Bratislava). Šampionáty sa uskutočnili v halách Slovana Bratislava a Slávie STU Bratislava. Foto: Dušan Barbuš

09. 01. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

V bratislavských halách odštartovali boje o zimné tituly

Úvod roka patrí v domácom tenise halovým majstrovstvám Slovenska. Ako prví začínajú chlapci a dievčatá v kategórii staršieho žiactva. Oba turnaje sú v Bratislave na dvorcoch Slovana a Slávie STU. Šampionáty vyvrcholia v utorok. Aktéri na snímkach nášho fotografa Dušana Barbuša.

07. 01. 2018
Tenis doma Více zde
 
news img

NTC tím pre rok 2018

NTC tím bude tvoriť v roku 2018 celkom 14 hráčov - 8 v mužskej zložke a 6 v ženskej. O ich výkonnostný rast sa bude starať 10 tenisových trénerov a 2 kondiční. Novými členmi NTC tímu sú 17-ročný Humenčan Samuel Puškár, člen Slovana Bratislava a 16-ročná Košičanka Katarína Kužmová. Novým trénerom v NTC je Peter Hrunčák.

07. 12. 2017
Tenis doma Více zde
 
news img

Dajte svoj hlas Magde

V internetovom hlasovaní tenisových fanúšikov na stránke stz.sk o najpopulárnejšieho hráča/hráčku na Slovensku v tomto roku zvíťazila Magdaléna Rybáriková. Jej priaznivci jej môžu pomôcť aj v hlasovaní o najpopulárnejšieho športovca Slovenska. HlasujteTU!

07. 12. 2017
Tenis doma Více zde