• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Macko: Bol to vydarený ročník

Prezident STZ Tibor Macko bol s 10. ročníkom Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP veľmi spokojný. ,,Bol to vydarený ročník, videli sme veľa dobrých zápasov," hodnotil jubilejné celoslovenské finále v NTC. Víťazstvá získali dievčatá TC Dixon Tenisia Banská Bystrica a chlapci ŠK Blava Jaslovské Bohunice. Za najbojovnejších hráčov 10. ročníka vyhlásili Norberta Marošíka (TK Lieskovský Tenisový klub), Maxima Nováka (TC Dixon Tenisia Banská Bystrica) a Karolínu Mrázikovú (TK Kúpele Piešťany).

05. 10. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský Fed Cup do B. Bystrice

Víťazstvo z Detského DavisCupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP po prvý raz v 10-ročnej histórii tímovej súťaže detí do 10 rokov putuje zásluhou dievčat TC Dixon Tenisia Banská Bystrica do Stredoslovenského regiónu. V napínavom finále zdolalo družstvo kapitána Rastislava Machalu TC EMPIRE Trnava 3:2.

05. 10. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Prvenstvo do J. Bohuníc

Po druhý raz v desaťročnej histórii Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP sa zo zisku víťaznej trofeje tešia tenisti ŠK Blava Jaslovské Bohunice. V roku 2009 vyhrali celoslovenské finále dievčatá a v roku 2014 sa to podarilo chlapcom.

05. 10. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Peugeot Tennis Day

 Pestrý program, tenisové exhibície, tanec, hudba, zábava. To bol premiérový Peugeot Tennis Day v Národnom tenisovom centre, ktorý zachytávajú fotografie Romana Benického.

04. 10. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Premiéra s hviezdami

Premiéra Peugeot Tennis Day priniesla v sobotu pod strechou NTC štvorhodinovku plnú zábavy, ktorú ozdobili tenisové hviezdy. Najdhší rad na autogramy sa utvoril pred Dominikou Cibulkovou, ktorá bola pre účastníkov 10. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP, ale aj pre ostatných priaznivcov tenisu, najväčším lákadlom.

04. 10. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

V NTC sa hrá jubilejný ročník Detského DC a FC

Jubilejné desiate celoslovenské finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP sa vo štvrtok začalo na 8 dvorcoch NTC predkolom. Víťazi postupujú proti nasadeným tímom, ktoré vstúpia do súťaže v piatok. Vyvrcholenie podujatia, na ktorom hrá po 12 najlepších tímov chlapcov a dievčat do 10 rokov, je v nedeľu popoludní.

02. 10. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Podpis zmluvy STZ a Peugeotu

V predvečer 10. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP (2.-5. 10. 2014), ktorého súčasťou bude v sobotu premiérovo Peugeot Tennis Day, podpísali 30. septembra 2014 na slávnostnej tlačovej konferencii zmluvu o partnerstve Matúš Paľa, generálny riaditeľ Peugeot Slovakia a Tibor Macko, prezident STZ. Peugeot podporuje slovenský tenis už 12 rokov, nová zmluva je na ďalšie tri roky.

30. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Nenechajte si ujsť, príďte do NTC!

Lahôdkou pre fanúšikov tenisu a obdivovateľov skvelých áut bude v AEGON aréne v Bratislave v sobotu 4. októbra 2014 od 10.00 do 14.00 hodiny PEUGEOT TENNIS DAY. Pozvanie do NTC platí pre širokú verejnosť, ktorá bude mať príležitosť aktívne sa zapojiť do diania v aréne i na nádvorí. Prvý októbrový víkend bude patriť v NTC už po 10. raz celoslovenskému finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP (2. - 5. 10.) za účasti 24 najlepších družstiev detí do 10 rokov.

29. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Hodnotenie M SR družstiev

Tradičným vyvrcholením domácich súťaží družstiev boli majstrovstvá Slovenska jednotlivých kategórií, ktoré sa uskutočnili v závere augusta a začiatkom septembra. Majstrovstvá potvrdili, že najlepšími klubmi v kategóriách mládeže sú kluby TC EMPIRE Trnava, bratislavské kluby Slovan a Slávia Agrofert a TA Prešov, ktoré sa výrazne presadzovali najmä v žiackych kategóriách.

11. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Šampiónmi v kategórii 35+ seniori TC EMPIRE Trnava

Družstvo seniorov TC EMPIRE Trnava v kategórii 35+ získalo na domácich dvorcoch titul majstrov Slovenska, keď vyhralo všetky svoje stretnutia. Striebro vybojovali seniori TJ Zákorák, bronz VIVA ŠPORT Hodruša-Hámre. Na súpiske tímu Trnavy figurovali Martin Černák, Martin Hromec, Erik Csarnakovics, Richard Nebyla, Juraj Jančovič, Juraj Klement, Gerald Mandl a Pavol Bíly. Na snímke víťazný tím Trnavy.

08. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Pláteník trénerom v TC EMPIRE

Tenisový klub TC EMPIRE Trnava sa dohodol na spolupráci s jedným z najskúsenejších slovenských trénerov Vladimírom Pláteníkom. Trénerský tím v trnavskom klube sa posilnil o trénera, ktorý má za sebou spoluprácu s poprednými hráčkami rebríčka WTA.

08. 09. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

V Topoľčanoch štartovalo rekordných 52 detí

V TC Topoľčany sa konal v sobotu turnaj tenistov do 8 rokov, o ktorom pre portál STZ referuje Marcela Mokrá. Zúčastnilo sa na ňom rekordných 52 detí. V kategórií chlapcov bolo 20 súťažiacich. Zvíťazil Patrik Chren zo Slávie Agrofert STU Bratislava nad Marekom Naňom z EMPIRE Trnava, na treťom mieste skončili Samuel Melaga zo Zvolena a Lukáš Hochel z Piešťan. V súťazi dievčat štartovalo 30 hráčok. Víťazstvo po vyrovnanom boji si odniesla Diana Kaňovská z Novej Dubnice, druhá skončila Natália Koppová z Banskej Bystrice a na treťom mieste skončili Renáta Jamrichová a Karolína Krajmer. V rámci turnaja 3 hráči hrali na červené ihrisko. Zvíťazil ešte len 5-ročný Martin Bobošík z TC Topoľčany.
Turnaj mal výbornú organizačnú aj hernú úroveň.

08. 09. 2014
Tenis doma Více zde