• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Marošík a Konvičná vyhrali v Slovenskej Ľupči

 V Slovenskej Ľupči usporiadali turnaj detí do 10 rokov. Turnaj bol velmi dobre obsadený, hlavne súťaž dievčat. Ukazuje sa, že vyrastá silný ročník s rokom narodenia 2004 zo Stredného Slovenska. Skoro na každom turnaji tejto kategórie sa umiestňujú na medailových priečkach.

17. 03. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Najviac medailí získal TC Empire

Tradičnými vrcholmi domácej halovej sezóny sú majstrovstvá Slovenska. I v tomto roku sa uskutočnilo celkovo 8 šampionátov, na ktorých sa zúčastnili v drvivej väčšine najlepší slovenskí hráči jednotlivých kategórií. Najúspešnejším klubom podľa zisku titulov i medailí sa stal TC EMPIRE Trnava.

26. 02. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Marko so zlatom a striebrom

Michal Marko (ŠKT Kremnica) získal titul halového majstra Slovenska v kategórii dorastu. Na šampionáte v Tatranskej Lomnici Marko vybojoval k singlovému zlatu aj deblové striebro.

12. 02. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Oba tituly pre Jablonovskú

Halové majstrovstvá Slovenska dorasteniek v Piešťanoch nepriniesli žiadne väčšie prekvapenia. Vo dvojhre potvrdila Jana Jablonovská svoje nasadenie a titul získala zaslúžene, na taraflexovom povrchu hrala najaktívnejšie i najpestrejšie.

12. 02. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Premiéra halových M SR v Lučenci: titul získala Šenkárová

Prvý raz v histórii lučeneckého tenisu sa v tomto meste uskutočnili halové majstrovstvá SR mladších dorasteniek 2014. Počas štyroch dní bojovalo o tituly v dvojhre a štvorhre 32 mladších dorasteniek z celého Slovenska v novom športovom areáli ROCKET CLUBU Lučenec.

22. 01. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

V piešťanskom HS centre vyhrala Čisovská

Halové majstrovstvá Slovenska mladších žiačok v novej piešťanskej hale HS centrum vyhrala druhá nasadená Romana Čisovská z VSE TK Akademik Košice. Na šampionáte štartovala kompletná slovenská špička.

22. 01. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Lukáš Klein halovým majstrom Slovenska

Na halových majstrovstvách Slovenska mladších dorastencov, ktoré usporiadal STC Tennis Academy Púchov, zvíťazil vo finále dvojhry Lukáš Klein (VSE TK Akademik Košice) nad Tomášom Líškom (TK Slávia Agrofert STU Bratislava) 6:1 , 6:1.

21. 01. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

V Trnave opäť najlepší Palovič

Lukáš Palovič ako najvyššie nasadený prišiel do Trnavy obhajovať titul halového majstra Slovenska z minulého roku čo sa mu aj podarilo. Dátum majstrovstiev sa tento rok posunul na 18. - 21. 1. 2014. Na majstrovstvách sa zúčastnila kompletná slovenská špička a môžeme konštatovať, že to boli majstrovstvá bez prekvapení.

21. 01. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

BardComp Cup putuje do Tatier

V pevnej tenisovej hale v Bardejovských Kúpeľoch sa v nedeľu skončil celoštátny tenisový turnaj starších žiakov BardComp Cup 2014. Na umelej antuke boli diváci svedkami zaujímavých a športovo hodnotných zápolení, ktorým nechýbal potrebný náboj dramatickosti.

20. 01. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové M SR: Zlato Starej, striebro Pillárovej

Lenka Stará z TC EMPIRE Trnava sa stala víťazkou halových majstrovstiev Slovenska starších žiačok, ktoré usporiadal na svojich dvorcoch v NTC Slovan Bratislava. Vo finále zdolala Alexandru Pillárovú (TA Prešov) 6:3, 5:7, 6:4. Spolu s Kiarou Petrovickou získala aj titul vo štvorhre.

14. 01. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

David Čierny získal titul medzi staršími žiakmi

Na halových majstrovstvách Slovenska starších žiakov, ktoré usporiadala Slávia Agrofert STU Bratislava, zvíťazil vo finále dvojhry David Čierny (Lieskovský tenisový klub-LTC) nad Viktorom Bánczim (TC EMPIRE Trnava) 6:4 3:6 7:6 (2).

14. 01. 2014
Tenis doma Více zde
 
news img

Záhoráčky mali svoj Masters

Ženy zo Záhorskej Bystrice, Lozorna a Marianky, ktoré nikdy neboli registrované a tenis hrajú rekreačne, si zorganizovali súťaž družstiev – LZM – Ladies Zahorak Master. Napísal nám o nej Martin Fillo.

17. 10. 2013
Tenis doma Více zde