• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

TK Žilina B do extraligy

Muži TK NOVÁ GENERÁCIA a ženy TK Žilina B vyhrali I. ligu a vybojovali si postup do najvyššej súťaže. Opäť sa zopakovala situácia z roku 2010, keď družstvo žien TK Žilina A vypadlo z extraligy a družstvo TK Žilina B postúpilo ako víťaz I. ligy.  

24. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Víkend patril deťom

Detský Davis Cup a Fed Cup s Nadáciou SPP oblastným kolom odštartoval cez víkend 9. ročník tradičnej súťaže. Ako prví prispeli do našej fotogalérie Piešťanci. Z ich oblastného kola ponúkame niekoľko záberov Vladimíra Jelínka. Pridali sa aj Prievidžania zásluhou Petra Kulicha, Bratislava s fotkami Dušana Barbuša a Igora Motusa, Žilina so snímkami Antona Blaška.
16. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Šampionát poznačili skreče

V areáli TC EMPIRE Trnava sa 10. -14. 6. 2013 v uskutočnili majstrovstvá Slovenska mladšieho dorastu, ktoré už tradične patria do turnajového kalendára TC EMPIRE. Tituly vo dvojhrách získali Patrik Néma a Tereza Mihalíková.

15. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Zlatí Néma a Mihalíková

Na majstrovstvách Slovenska mladšieho dorastu, ktoré usporiadal TC Empire Trnava, zvíťazili v dvojhre Patrik Néma a Tereza Mihalíková (na snímke s trénerom Jánom Studeničom).

14. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazstvá Hrunčáka a Roháčovej

Letné majstrovstvá Slovenska staršieho žiactva – Nike Junior Tour by Peugeot – vyhrali v Piešťanoch najvyššie nasadení Dominik Hrunčák a Laura Roháčová. Favoriti teda potvrdili svoje úlohy.

10. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Oravec potvrdil rolu favorita

Titul v kategórii dorastencov na majstrovstvách Slovenska zostal doma v Žiline vo dvojhre aj vo štvorhre vďaka Jakubovi Oravcovi. Medzi dievčatami zvíťazila Katarína Strešnáková. 

02. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Minárik získal dupľu

Krištof Minárik a Klára Ondrejčeková sa stali majstrami SR vo dvojhrách mladšieho žiactva. V oboch prípadoch možno povedať, že obaja si zaslúžene vybojovali účasť na prestížnom celosvetovom finále Nike Junior Tour. 

02. 06. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstrovská desiatka Slovana!

Tenistky Slovana Bratislava získali desiaty extraligový titul po finálovom víťazstve 4:3 nad TK Kúpele Piešťany. Bratislavčanky vyhrali pod vedením kapitánky Radky Zrubákovej deviaty raz v sérii.

03. 05. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Slávia Agrofert opäť majstrom

Slávia Agrofert STU Bratislava je opäť majstrom. V extraligovom finále mužov zdolal petržalský klub TK F1 Poprad 5:0 a získal tretí raz za sebou prvenstvo v najvyššej súťaži.

03. 05. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Finále extraligy v Bratislave

Vo finále tenisovej extraligy mužov privíta v piatok 3. mája obhajca titulu Slávia Agrofert STU Bratislava nováčika súťaže TK F1 Poprad. Slávia v semifinále zdolala TC Empire Trnava 4:3, keď za stavu 3:2 rozhodujúci bod získali vo štvorhre Krošlák s Gombosom.

 

 

01. 05. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

Hrbatý ako za starých čias

„Dobre som si zašportoval,“ s úsmevom komentoval Dominik Hrbatý svoj v poradí 54. víťazný zápas v slovenskej extralige (zo 62 odohraných). Tridsaťpäťročný bývalý 12. hráč sveta zdolal v súboji Slovan – Draci Matúškovo Miroslava Klemana v troch setoch.

29. 04. 2013
Tenis doma Více zde
 
news img

V Košiciach rumunské tornádo

Akademik Cup 2013 v Košiciach organizoval už po siedmy raz tenisový klub VSE TK Akademik Košice. Na medzinárodnom turnaji do 14 rokov dominovali rumunskí hráči, ktorí získali tri zo štyroch cenných trofejí.

17. 03. 2013
Tenis doma Více zde