• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

M SR družstiev: 55+ pre Proset Bratislava, 35+ vyhrala Slávia Filozof

Na kurtoch TC Topoľčany sa za účasti ôsmich družstiev v priateľskej a férovej atmosfére uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v kategórii seniorov 55+. Víťazstvo si odnášajú hráči TK Pro Set Bratislava, ktorí vo finále zdolali súperov z TK Slávia STU Bratislava 2:1. Za Proset vo finále nastúpili Richard Both, Marek Ormandík a Štefan Ba. V súboji o tretie miesto TK Sabinov zdolal domáci TC Topoľčany 2:1.

27. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre staršie žiačky TK HSC Piešťany

Staršie žiačky TK HSC Piešťany sa stali majsterkami Slovenska družstiev. Na dvorcoch TK Žilina zdolali vo finále TK Slávia STU Bratislava 5:2. Za víťazný tím nastúpili vo finále Flóra Rablánska, Diana Petrášová, Klára Klieštencová, Natália Zemanová a Tamara Tarasovičová. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Mladosť Košice po víťazstve nad TC Topoľčany 4:3. 

 
27. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 3 do 14 rokov v Banskej Bystrici

V týždni od 28. augusta 2023 sa na dvorcoch TC BASELINE Banská Bystrica hrá medzinárodný turnaj kategórie TEJT 3 chlapcov a dievčat do 14 rokov. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

26. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodné turnaje TEJT 2 do 12 a 16 rokov v Humennom

V týždni od 25. septembra 2023 sa na dvorcoch TK Humenné hrajú medzinárodné turnaje kategórie TEJT 2 chlapcov a dievčat do 12 a 16 rokov. Viac informácií o podujatí nájdete na stránke www.tenniseurope.org.

25. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica

Starší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica sa stali majstrami Slovenska družstiev. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany zdolali vo finále TK LOVE 4 TENNIS Bratislava hladko 4:1. Za víťazný tím nastúpili vo finále Leon Sloboda, Samuel Alexander Krajčír, Jozef Karas, Dávid Ondrášik a Michal Rakouš. Kapitánom bol Radovan Sloboda. Na treťom mieste skončilo domáce družstvo TK Kúpele Piešťany po víťazstve nad TK Petržalka 5:0. 

24. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Majstrovstvá Slovenska v plážovom tenise

Majstrovstvá Slovenska v plážovom tenise mužov a žien sa tento rok uskutočnia 3. septembra v Beach Clube Draždiak. Na podujatie sa možno prihlásiť do 1. septembra cez webovú stránku zasportujsiopen.sk.

21. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre mladšie žiačky TK Slávia STU Bratislava

V Humennom sa uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v kategórii mladších žiačok. Víťazom sa stalo družstvo TK Slávia STU Bratislava po finálovom víťazstve 5:2 nad dievčatami z TK Žilina. Zloženie majstrovského tímu: Riana Rusnačková, Romana Dekanová, Laura Masaryková, Ella Bartáková, Vanesa Ferková, kapitán Juraj Dulík. Bronz si vybojovali hráčky TK Slovan Bratislava, ktoré zdolali TK Mladosť Košice 5:2.

20. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili dorastenky TC EMPIRE Trnava

Dorastenky TC EMPIRE Trnava sa stali majsterkami Slovenska družstiev. Na domácich dvorcoch zdolali vo finále Tenisovú akadémiu Prešov presvedčivo 5:0. Za víťazný tím nastúpili vo finále Amélie Šmejkalová, Lucia Hradecká, Saša Félixová, Sára Šarinová a Natália Kročková. Kapitánom bol Michal Milko. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Slávia STU Bratislava po víťazstve nad TK Slovan Bratislava 5:2. 

20. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Trofej pre mladších žiakov TK Petržalka

V Prievidzi sa uskutočnili majstrovstvá Slovenska družstiev v kategórii mladších žiakov. Víťazom sa stalo družstvo TK Petržalka po finálovom víťazstve 6:1 nad chlapcami z TJT Michalovce. Zloženie majstrovského tímu: Max Lörinčík, Andrej Adamović, Martin Adamča, Leonard Nipča, Milan Gál, Oliver Kozel a Jakub Šatánek, kapitánom bol Ján Lörinčík. Bronz si vybojovali hráči TK Slávia STU Bratislava, ktorí zdolali TA Edmund Pavlík Banská Bystrica 5:2. Cenu víťazom odovzdával prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř.

17. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili dorastenci TC EMPIRE Trnava

Dorastenci TC EMPIRE Trnava sa stali majstrami Slovenska družstiev. Na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava zdolali vo finále Lieskovský tenisový klub-LTC 5:0. Za víťazný tím nastúpili vo finále Andrij Porickij, Simon Norrman, Marek Naňo, Daniel Balaščák a Patrik Hulín. Kapitánom bol Petr Lajkep. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Kúpele Piešťany po víťazstve nad TC BASELINE Banská Bystrica 4:3. 

FOTO: Dušan Barbuš

17. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Seniors Slovak Open 2023 spoznal svojich víťazov

V termíne od 5. - 8. augusta sa v Levoči uskutočnil Seniors Slovak Open 2023 - seniorský turnaj patriaci do kalendára ITF. V nepriaznivom počasí sa ho zúčastnilo dovedna 34 hráčov v siedmich vekových kategóriách. Jednotlivých víťazov a všetky výsledky nájdete na stránke www.itftennis.com. Na turnaji sa ako divák zúčastnil aj prezident Slovenského tenisového zväzu Miloslav Mečíř, ktorý urobil radosť deťom podpismi na autogramiáde a priateľsky debatoval s účastníkmi turnaja.

Titulná foto: víťaz kategórie 70+ Jozef Chobot (vpravo) a finalista Rudolf Hanisko

15. 08. 2023
Tenis doma Více zde
 
news img

Krajmer víťazkou dvojhry na ITF J30 v Slovenskej Ľupči

Karolína Krajmer (na snímke) singlový titul na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J30 v Slovenskej Ľupči. Najvyššie nasadená hráčka zdolala vo finále Nemku Maju Michnovú 6:4, 6:2 a získala svoj druhý singlový titul na okruhu ITF. Šestnásťročná Slovenka sa prebojovala aj do finále štvorhry, spolu s Češkou  Valerii Huťkovou nestačili v súboji o titul na český pár Valentyna Bendová, Agatha Chytilová a vo vyrovnanom zápase mu podľahli 1:6, 6:3, 9-11.

15. 08. 2023
Tenis doma Více zde